2020. augusztus 08. szombat
31. hét, 221. nap
Megosztás az iWiW-en Megosztás az iWiW-en                  Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon                  Megosztás a TwitterenMegosztás a Twitteren --

Gondolj bele:

Szerinted miért akkor tilos a devizahitelek felvétele, amikor magas az árfolyam? Amikor pl a svájci frank árfolyama történelmi rekordokat döntöget, akkor nagy valószínűséggel már lefelé fog menni az árfolyam. Ilyenkor miért tiltják felvenni ilyen hitelt?

Amikor az euró 230 ft körül mozgott, mindenkinek ajánlgatták a hitele euróban való felvételét. Amikor meg 300 Ft, akkor csak forint alapú hitel felvétele a "jó üzlet".

Nos, miért is? Várom válaszod....

 

 

Szavazás

Merre forg a lány? (Agyfélteke teszt a Hírek-Cikkek-Fortélyok rovatban)Eredmények

Bejelentkezettek

Oldalainkat 26 vendég böngészi

Tanfolyamok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
 
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 

Jelenleg csak kérésre tartok tanfolyamot. Ha ilyen érdekel, írj.

Hathor I. tanfolyam
5 alkalomból álló, alaptanfolyam a Hathorokról, módszereikről, világlátásukról. További részletek itt.

Hathor II. tanfolyam
3 alkalomból álló, tanfolyam a Hathorokról emelkedett módszereiről, fejlett meditációs és energetikai módszereikről, a magasabb dimenziókról. Az alkotás és a teremtés. További részletek itt.

Saját úton járás tanfolyam
Mi a saját útmutatás és vágy szerinti élet, hogy érhetem el, mit és hogyan kell tennem. 2 alkalomból álló tanfolyam és gyakorlat saját megerősítő technológiák, módszerek alkalmazására. Minden résztvevő saját, egyedi CD-t készít és kap. További részletek itt.

Emelkedett szexualitás tanfolyam
2 alkalomból álló tanfolyam és gyakorlat a Hathorok, a tao és egyéb módszerek használatával egyéneknek és pároknak.További részletek itt.

Alkotás, teremtés, kreativitás, művészet tanfolyam
12 alkalomból álló tanfolyam és elsősorban gyakorlat a bennünk rejlő művész, alkotó, teremtő felszabadítására. Jelenlegi és leendő művészeknek, olyanoknak, akik kreativitásukat az eddigieknél jobban szeretnék - valóban eredményesen - kibontakoztatni.További részletek itt.

Tanfolyam: A sötét oldal működése
3 alkalomból álló tanfolyam a sötét oldal működéséről, céljairól és ezek kezeléséről. A helyzet magasabb nézőpontból való átlátására és eligazodásra. Azoknak akik dühvel próbálják saját és az ország/világ gondjait megoldani különösen ajánlott.További részletek itt.

Kérlek, hogy támogass, segíts!

Megosztás a FacebookonFacebook Megosztás az iWiW-en iWiW Megosztás a Twitteren Twitter