2022. május 16. hétfő
20. hét, 136. nap
Megosztás az iWiW-en Megosztás az iWiW-en                  Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon                  Megosztás a TwitterenMegosztás a Twitteren --

Gondolj bele:

Szerinted miért akkor tilos a devizahitelek felvétele, amikor magas az árfolyam? Amikor pl a svájci frank árfolyama történelmi rekordokat döntöget, akkor nagy valószínűséggel már lefelé fog menni az árfolyam. Ilyenkor miért tiltják felvenni ilyen hitelt?

Amikor az euró 230 ft körül mozgott, mindenkinek ajánlgatták a hitele euróban való felvételét. Amikor meg 300 Ft, akkor csak forint alapú hitel felvétele a "jó üzlet".

Nos, miért is? Várom válaszod....

 

 

Szavazás

Merre forg a lány? (Agyfélteke teszt a Hírek-Cikkek-Fortélyok rovatban)Eredmények

Bejelentkezettek

Oldalainkat 26 vendég böngészi

A Föld és a változások

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
 
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 

A Föld és a változások

Sokan nem tudnak mit kezdeni a a jelenleg végbemenő és egyre nehezebben áttekinthető folyamatokkal.

Még a gyakorlott spirituális útonjárók is gyakran elbizonytalanodnak: valóban ezt akartuk? Valóban van változás? Minek ez az egész, ha ennyi fájdalom és szenvedés az ára?

 

 Ember, Idő, Univerzum Ember, Idő, Univerzum

 

Jelenleg a Föld és vele együtt az összes rajta levő élőlény hatalmas változáson megy keresztül. A Föld gyógyítja önmagát és elindult "szeretet-bolygó" állapot felé. A rezgésszáma emelkedik, ami a vele együtt rezgő lényeket - minket is beleértve - nagyon megviseli - elsősorban érzelmileg.

Egy új kor kezdetét - egyfajta szülési fájdalomként - a régi rend felbomlása előzi meg.

Minden és mindenki  eldönti, hogy részt kíván-e venni, és ha igen, milyen módon, ebben az átalakulásban.

Elválik a búza az ocsútól életünk minden területén. A régi módszerek, kapcsolatok, elgondolások megmérettetnek: szeretet alapúak-e, vagy sem. Amiben nincs (elég) szeretet marad a szintjén, a többi emelkedik és tovább tisztul(hat).

Az átalakulás hatalmas változás, amikor benne vagyunk, nem tudjuk áttekinteni. Ezt, az élet minden területét érintő hihetetlen sebességű folyamatot könnyen lehet káosznak érzékelni. Akik (ön)tudatlanok, vagy másképpen a spirituálisan kevésbé képzettek csak a zűrzavart érzékelik és rettegnek az – alulról, vagy belülről nézve - érthetetlen jelenségek láttán.