2022. január 29. szombat
04. hét, 029. nap
Megosztás az iWiW-en Megosztás az iWiW-en                  Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon                  Megosztás a TwitterenMegosztás a Twitteren --

Gondolj bele:

Gyanús az a remete, aki betéve tudja a mentrendet...  

Szavazás

Merre forg a lány? (Agyfélteke teszt a Hírek-Cikkek-Fortélyok rovatban)Eredmények

Bejelentkezettek

Oldalainkat 136 vendég böngészi

Maja jóslat és tanácsok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
 
Olvasóink értékelése: / 6
ElégtelenKitűnő 

Maja Jósjlat: Amikor e sötét időszak vége felé minden nép bölcsei újra összegyűltek a "Tudás Őrzőinek Nagy Tanácsába", a piramisokat sötét felhők vették körül. A találkozójukat a négy égtáj felé való tánccal nyitották meg, és aztán megújították a kapcsolatukat a FöldAnyával és az ApaÉggel....

És végül, mikor elkezdték a NagySzellem dalát énekelni, akkor a felhők felemelkedtek a piramisok tetejéről, és meglátták a CsillagNépeket.

Csend állt be, teljes nyugalom...

A figyelő

Elkezdtek figyelni, belehallgatni a határtalan univerzumba. Ekkor egy szél támadt, és fúttában egy hang szólalt meg belőle:

"Emlékezzetek újra, kik vagytok, emlékezzen rá mindenki ezen a bolygón!

Mert az idő elérkezett…"

- ez az ősök hangja volt.

A maják és Földünk más őslakosai szerint eljött az emlékezés ideje, és annak az ideje is, mikor ráébredünk minden dolog kölcsönös összeköttetésre, és az önmagunkban rejlő hatalmas lehetőségekre.

Végre most újra és újra felismerjük azt, hogy képesek vagyunk megváltoztatni a bolygónk állapotát, úgy ha saját magunkat változtatjuk meg.

A maják ezt mondják: fontos, hogy ismét kifejezzük hálánkat a Földanya felé. Szeret minket, mint egy anya, és mindennel ellát, amire szükségünk van - annak ellenére, hogy  majdnem elpusztítottuk őt.

A nap is mindannyiunknak süti, - mindegy, hogy kik vagyunk, és hogyan élünk. Ha erre elég sok ember rájön, és eszerint is kezd cselekedni, akkor az elkövetkezendő évek változásaira tényleg hatni fognak. Végül is - az őseink azt mondták nekünk- a nagy fáradozás és erőfeszítés után be fogjuk fejezni az emberek gyógyítását, és a FöldAnya tisztítását.

Ez az az idő, amikor minden teremtmény elkezd egymással harmóniában élni. Ekkor a béke és a szeretet új kora valósággá válik.