Ez egy lehetőség, hogy megérezd, hogy ha adsz, akkor te olyan vagy, akinek van. Ez beindítja a vonzás törvényét és még több lesz. Így lesz egyre gyorsabb az energia, a pénz és minden egyéb feléd-áramlása.

Tehát:

A fordítások, a webhely üzemeltetése, a kapcsolatos feladataink és nem utolsó sorban a Fénymunka időt, pénzt, fáradtságot igényel.
Kérjük, segítsd tevékenységünket, amit egyéni módon, vagy az itt felsoroltak szerint is megtehetsz:

Pénzbeli támogatással. Utalj pénzt számlánkra, részletek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Végy részt tanfolyamainkon, előadásainkon, hívd el családod tagjait, barátaid, ismerőseid, akikről úgy gondolod, hogy, esetleg érdekelheti a téma.
További információk:
- Programjaink
- Tanfolyamok
- ÉTHER Klub
- Kik a Hathorok?

Végy részt személyes konzultációkon, ami élethelyzeted megoldásában segíthet. Részletek itt.

Vedd igénybe számítástechnikai szolgáltatásainkat, vásárolj tőlünk számítástechnikai, internet-, irodatechnikai, vagyonvédelmi eszközöket, szolgáltatásokat, programozást, javítást, karbantartást, rendszerfelügyeletet. Regisztrálj nálunk tárhelyet, fejlesztess weblapot, kezeld nálunk levelezőlistád. Ugrás számítástechnikai honlapunkra.

Tőlünk vásárold online számlázó programod. Üzleti POS rendszereid, EDI adatcserével. Ugrás számítástechnikai honlapunkra.

Hívj meg előadni rendezvényeinkre, szervezz számunkra közönséget, ahol előadást, tanfolyamot tudunk tartani. Részletek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Bízz meg fordítási feladatokkal angol, vagy német nyelvről. Bármilyen téma jöhet, de legszívesebben spirituális szöveget fordítok. Részletek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Töltsd le az előadások hang-, vagy videofelvételét. Részletek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Jelölj meg ismerősnek facebookon, hogy az így küldött anyagok is megtaláljanak és hogy ismerőseidhez is eljusson az információ.

Továbbítsd ismerőseidnek, barátaidnak a küldött ismereteket, fordításokat, információkat.

És megkérünk, regisztrálj honlapunkra, hogy megtudd a legfrissebb híreket, információkat és mi is tudjuk, hogy hány ember van velünk szorosabb kapcsolatban.
A regisztrációt ideiglenesen szüneteltetem, mert támadják a honlapot, ha jelentkezni akarsz a hírlevélre, kérlek írj egy This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Köszönjük, hogy idekattintottál és elolvastad!